image
Sursa foto: Oratorica.md

Învață Engleza de oriunde cu Centrul de limbi europene Oratorica

Probabil destul de des te-ai întâlnit cu fraza „cunoașterea limbii engleze este obligatorie”, sau cu site-uri de cumpărături care au versiune de limbă doar în engleză. Ei bine, dintr-un atu în trecut, Engleza a devenit în ultima perioadă o necesitate pentru fiecare din noi, fie că e vorba de călătorii, angajări, cumpărături sau alte chestii, dar nu-ți fă griji, venim noi cu o sugestie pentru tine.

Centrul de limbi europene Oratorica este cel mai mare centru de limbi europene din țară și oferă atât calitate, cât și accesibilitate pentru toți cei care au nevoie să învețe o limbă străină sau să-și perfecteze nivelul de cunoaștere al uneia. Oratorica oferă cursuri de studiere a limbilor: Engleză, Germană, Franceză, Spaniolă, Italiană, Română și Rusă. Dacă ziceam la început că este cel mai mare centru din țară, aflați că puteți să vă înscrieți la cursuri de engleză în Chișinău, cât și în Bălți. Pe lângă cele 5 filiale din Chișinău, centrul mai oferă și cursuri de engleză online, ceea ce vă oferă posibilitatea de a nu pierde timpul pe deplasări.

Oratorica ocupă primul loc în ratingul școlilor de limbi străine conform guidelang.md iar pe recenzii.md are cele mai bune feedback-uri din partea studenților.

În cei 10 ani de activitate, centrul a reușit să se extindă nu doar pe teritoriul țării, ci și în afara acesteia. Astfel, începând cu anul 2017, Oratorica are deschise 3 filiale și în țara vecină, Oratorica.ua ocupând poziția de top printre centrele de instruire din orașul Odessa.

De asemenea îi găsești și pe rețelele de socializare, pe pagina de Instagram Oratorica.md poți învăța engleza într-un mod relaxant, chiar navigând pe platformă. La fel, pe canalul lor de YouTube ai șansa să înveți engleza și să faci cunoștință cu cultura britanică de la Mariana, o profesoară de Engleză care se află exact în inima Angliei, Londra.

Pentru a te înscrie la un test gratuit sau la orice curs, accesează Oratorica.md sau scrie-le direct pe Facebook.

OratoricaOratorica
OratoricaOratorica

Noutăţile partenerilor

comentarii: