image
Sursa foto: independent.md

Locuitorii capitalei sunt îndemnați să iasă sâmbătă la salubrizarea teritoriului urbei

Primăria municipiului Chișinău informează că sâmbătă va fi desfășurată o nouă acțiune de salubrizare a parcurilor, zonelor verzi, curților de blocuri, la care sunt chemați să participe locuitorii orașului.

Evenimentul planificat pentru mâine este cel de-al doilea, cu participarea comunității, în cadrul campaniei de salubrizare de toamnă, desfășurată pe teritoriul municipiului în perioada: 26 septembrie - 26 noiembrie 2020.

Astfel, toți locuitorii urbei, gestionarii fondului locativ, agenţii economici, conducătorii instituţiilor publice, sunt îndemnați să facă curat pe teritoriile din preajma blocurilor în care locuiesc / clădirile pe care le deţin sau în care îşi desfăşoară activitatea, pentru a îmbunătăţi aspectul oraşului în care locuim. 

Totodată, precizăm că pe data de 3 octombrie, angajații Aparatului Primăriei, cabinetul Primarului, viceprimarii, șefii de direcții vor salubriza teritoriul zonei verzi din preajma complexului „Muzeul Satului”, din sectorul Botanica.

Acțiunea de sâmbătă prevede, de asemenea și colectarea deșeurilor din preajma bazinelor de apă care traversează capitala, precum și a malurilor albiei râului Bâc.

Noutăţile partenerilor

comentarii: