image
Sursa foto: jurnal.md

Toamnă cu surprize la Jurnal TV: Va fi lansat primul documentar al postului de televiziune „Viața mea cu greutate”

În toamnă lansăm un nou proiect marca Jurnal TV. Primul documentar al postului nostru de televiziune "Viața mea cu greutate" este semnat de Elena Țurcanu, producătoarea celui de-al treilea sezon al Serviciului de Slăbit Sănătos. Protagonista celei mai recente ediții a show-ului TV a fost Svetlana Cveatcovscaia din satul Cotiujenii Mari, raionul Șoldănești. Timp de jumătate de an, femeia a slăbit aproape 80 de kilograme și a demonstrat lumii întregi că... se poate!

Într-o lume a femeilor mereu îngrijorate de aspectul fizic, echipa de la ”Acasă Devreme” a decis să lanseze în anul 2012 un proiect unic, dedicat secretelor în materie de slăbire - Serviciul de Slăbit Sănătos.

Ediția a treia, relansată în septembrie trecut, a fost cu totul diferită. O singură participantă și... peste 200 de kilograme la mijloc.

Elena Țurcanu a fost și reporterul, care a filmat fiecare etapă a procesului de slăbire.

Poftele şi regimul alimentar haotic i-au "stricat" viaţa Svetlanei Cveatcovscaia din Cotiujenii Mari, care a intrat în proiectul televizat cu 211 kilograme. Timp de 6 luni, o echipă întreagă formată din psiholog, endocrinolog și nutriționiști, a monitorizat întregul proces de slăbire a femeii.

Eroina proiectului televizat nici nu a visat că va ajunge să scape de burta voluminoasă printr-o intervenţie chirugicală. În jumătate de an a slăbit aproape 80 de kilograme.

Documentarul "Viața mea cu greutate" va putea fi urmărit din această toamnă doar la Jurnal TV!

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: