Între orele 09.00 și 21.00, apa va fi sistată pe străzile C. Stere A. Șciusev, Mitropolit Bănulescu Bodoni, A. Mateevici și pe bulevardul Ștefan cel Mare. De asemenea, în legătură cu efectuarea lucrărilor planificate, furnizarea apei va fi întreruptă între orele 09.00 și 17.00, și în localitatea Ghidighici. Este vorba despre străzile V. Micle, Gr. Ureche, Columna, Radiacului, M. Viteazul, Red. Cazacului, V. Omului și M. cel Bătrân.

Tot miercuri, între orele 09.00 și 20.00, furnizorul de apă planifică lucrări în orașul Durlești. Ca urmare, apa va fi oprită pe străzile T. Vladimirescu, 5-9, inclusiv cu fracții, N. Gribov, Decebal, Păcii, V. Alecsandri, Florilor din localitate. De asemenea, este vorba despre stradele Vovințeni, stradela M. Eminescu, strada Livezilor și stradela Livezilor.

Furnizare apei potabile ar putea fi întreruptă, între orele 09.25 și 17.25, și în satul Goianul Nou. Potrivit ACC, în legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania „Gas Natural Fenosa”, este posibilă deconectarea energiei electrice, proces care va conduce la sistarea alimentării cu apă în localitate.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.