image
Sursa foto: Getty Images

Un brazilian căutat de Interpol a fost prins pe un stadion de la Cupa Mondială

Rusia va extrăda un brazilian acuzat de jefuirea unor oficii poştale în ţara sa şi care a fost reţinut vineri pe stadionul din Sankt Petersburg, cu ocazia meciului dintre Brazilia şi Costa Rica, din Grupa E a Cupei Mondiale de fotbal 2018, informează Reuters.

Rodrigo Denardi Vicentini a fost reţinut de poliţiştii ruşi în baza unui mandat internaţional de arestare, după ce a urmărit din tribune victoria Selecao în faţa costaricanilor (2-0). El este căutat în ţara sa pentru participarea la o serie de jafuri în grup vizând oficii poştale, produse în cursul anului trecut, potrivit justiţiei ruse, scrie digisport.ro.

Conform site-ului rus online Fontanka, Vicentini a fost identificat în cursul meciului de Interpol, care a colaborat cu poliţia rusă şi cea braziliană pentru a-l identifica în mulţime. Poliţiştii au ales să aştepte finalul meciului înainte de a-l reţine, pentru a nu-i alama pe ceilalţi suporteri prezenţi în tribune.

Tribunalul din Petrograd a precizat că suspectul, care deţine şi cetăţenia italiană, a locuit şi a lucrat în ultimul an în Marea Britanie. El va fi reţinut în Rusia până la două luni, în cadrul cererii de extrădare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: