image
Sursa foto: Getty Images

Sunt zilele lui Mourinho numărate? Anunțul făcut de Manchester United

Vicecampioana Angliei la fotbal, Manchester United, îl susţine pe antrenorul Jose Mourinho şi nu ia în calcul înlocuirea acestuia cu Zinedine Zidane, a indicat o sursă din cadrul clubului, al cărei nume nu a fost dezvăluit de BBC.

După umilința de la Brighton, tot mai multe voci din presa engleză au anunțat că zilele "Specialului" pe Old Trafford sunt numărate. Mai mult, în media britanică se speculează că portughezul va fi înlocuit cu Zidane, care a scris istorie în Liga Campionilor la cârma lui Real.

Dar Jose Mourinho este susţinut de conducerea lui United, în ciuda înfrângerii de duminică și a jocului neconvingător din ultima perioadă. Rezultatul şi evoluţia "diavolilor roşii" au fost aspru criticate de fani şi de specialişti.

O sursă din cadrul grupării de pe Old Trafford a declarat: "De ce să vorbim despre Zidane când nu este niciun post liber?"

Totuși, Mourinho este favorit pentru a fi următorul antrenor din Premier League care îşi pierde postul.

Mourinho este nemulţumit că United i-a adus în această vară doar pe mijlocaşul brazilian Fred şi pe tânărul fundaş lateral Diogo Dalot, care este accidentat. Tehnicianul ar fi dorit întărirea lotului cu un fundaş central şi cu un atacant care să fie o alternativă pentru Anthony Martial.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: