image
Sursa foto: Profimedia

Ce lasă în urmă Leo Messi și soția sa, după mai bine de 20 de ani în Barcelona

Lionel Messi (33 de ani) are zilele numărate la Barcelona, după ce a anunțat conducerea catalană că vrea să părăsească gratis Camp Nou.

Pentru argentinian, despărțirea ar fi una grea, după ce a locuit 20 de ani în Barcelona. Manchester City, Manchester United, Inter și PSG aleargă acum după semnătura starului sud-american.

Fotbalistul are în Catalonia o casă în valoare de 6,1 milioane de euro, situată în suburbia exclusivistă Castelldefels.

Proprietatea lui Messi are un mic teren de fotbal, o piscină, o sală de forță dotată cu ultimele accesorii moderne, plus un teren de joacă pentru cei trei copiii ai săi și ai soției sale, Antonella Roccuzzo.

Din casa argentinianului se poate observa marea, o ”priveliște pe care nu o vezi în Manchester”, după cum subliniază jurnaliștii britanici, aluzie la posibila viitoare destinație a lui Leo Messi.

În apropiere de sud-american, tot în Castelldefels, locuiesc Luis Suarez și Philippe Coutinho.

De asemenea, Messi are în Catalonia și o afacere: un hotel de patru stele în Sitges, un orășel aflat la 35 de kilometri de Barcelona.

Fotbalistul a investit 29 de milioane de euro în hotelul aflat la 100 de metri de plajă, unde o cameră costă în jur de 117 euro pe noapte.

Deasupra hotelului, pe acoperiș, există un Sky Bar, unde turiștii se pot relaxa la piscină sau să privească Marea Mediterană de sus.

Hotel MiM, așa cum se numește, are un centru spa de ultimă generație, cu saună, băi turcești, dușuri senzoriale și o piscină de agrement.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: