image
Sursa foto: Jurnal.md

Detalii despre tragedia de la Edineț, unde o mamă împreună cu cei doi copii au căzut într-o fântână

Tragedie în raionul Edineț. O femeie și cei doi copii ai săi au căzut în fântâna din grădina unei gospodării. Mama și pruncul de doar câteva luni au decedat, iar un alt minor se află în stare gravă la spital.

Totul a avut loc ieri în jurul orei 16:40. Femeia de 25 de ani se afla în vizită la o rudă împreună cu cei doi copii, unul de doi ani și celălalt de doar o lună luni. Soțul victimei se află la moment peste hotare.

La data de 26.08.2019 în a doua jumătate a zilei femeia a lăsat copilul de câteva luni în cărucior cu bunica în curtea gospodăriei, iar ea împreună cu fiul de doi ani au mers în grădina gospodăriei pentru a da apă la animale”, susține ofițerul de presă al IP Edineț, Svetlana Talpă.

Potrivit poliției, după aproximativ 20 de minute femeie s-a întors în gospodărie și a luat și fiul cel mic după care a plecat din nou în grădină, spunând bunicii că se întoarce imediat.

După cinci minute, bunica văzând că femeia nu se întoarce a mers în grădină pentru a verifica dacă totul este bine. Când a ajuns lângă fântâna din grădină a văzut șlapii nepoatei lângă colacul fântânii și capacul deschis. Apropiindu-se imediat de gura fântânii, bunica a auzit zgomote și a mers la vecini pentru a cere ajutor. Vecinii s-au uitat în fântână și au văzut copilașii plutind pe apă”, se arată în comunicatul emis de IP Edineț

În scurt timp mai muiți vecini au sărit în ajutor, reușind să scoată copilul de doar o lună care era deja decedat. Celălalt copil de doi ani a fost scos de către vecinii și salvatori în stare inconștientă, iar acum se află în stare gravă la Spitalul Raional Edineț.

După aproximativ 30 minute, angajații DSE au reușit să scoată din fântână și corpul neînsuflețit al femeii.

Toate circumstanțele producerii incidentului se stabilesc.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: