image
Sursa foto: libertatea.ro

Gemenii au nori negri peste viața sentimentală: Citește previziunile pentru toate zodiile

Gemenii au nori negri peste viața sentimentală. Află ce-ți prezic astrele pentru ziua de astăzi.

Horoscop 21 aprilie 2020 – Berbec:

Se conturează o zi complicată, puțin spus, în care incompatibilitățile dintre tine și cei din jur, bine cunoscute, pot deveni motive de conflict, de parcă asta ar rezolva ceva.

Horoscop 21 aprilie 2020 – Taur:

Din păcate, este o zi în care tendințele întunecate, prezente în fiecare, ies la lumină și pot provoca daune majore în relațiile de orice fel.

Horoscop 21 aprilie 2020 – Gemeni:

Se anunță nori negri peste viața ta sentimentală și soluțiile pentru îndepărtarea lor sunt puține și complexe. Dacă vei dori, sincer, să iasă soarele, acesta va ieși.

Horoscop 21 aprilie 2020 – Rac:

Sunt posibile divergențe acute în familie, pornind de la motive reale, care, exagerate, pot deveni piedici în calea unei comunicări normale.

Horoscop 21 aprilie 2020 – Leu:

Exagerarea e regină astăzi și cere supușilor săi atenție exclusivă. Dacă vei dori să te lași în voia acestor impulsuri, consecințele vor fi deosebit de neplăcute.

Horoscop 21 aprilie 2020 – Fecioară:

Multe ți se vor părea astăzi adevărate, deși nu sunt și dacă vei sta bine să te gândești, îți vei da seama că așa e și că nu e cazul să răstorni totul, după un impuls de moment.

Horoscop 21 aprilie 2020 – Balanță:

Sunt posibile momente tensionate în cuplu, pornind de la motive reale, dar pe care le vei combina cu toate nemulțumirile acumulate și vor ieși adevărate bombe.

Horoscop 21 aprilie 2020 – Scorpion:

S-ar putea să îți scape motivele reale ale unor tensiuni pe care nu le-ai mai întâlnit și dacă nu ai prea multe cunoștințe de psihologie, ar fi cazul să remediezi acest neajuns.

Horoscop 21 aprilie 2020 – Săgetător:

Domeniul sentimental trece printr-o zonă cu multe turbulențe și va fi nevoie de toată bunăvoința ta ca să poți continua călătoria, alături de acei oameni.

Horoscop 21 aprilie 2020 – Capricorn:

Poate ai înțeles ceva din toate problemele care există în familie și așa vei reuși să îți temperezi impulsurile războinice care pot duce la un conflict general.

Horoscop 21 aprilie 2020 – Vărsător:

Ar fi bine să fii atent la ceea ce afirmi și față de cine, ca să nu provoci conflicte acute cu cei din anturaj și acestea să se propage mai departe.

Horoscop 21 aprilie 2020 – Pești:

Există o incompatibilitate între dorințele tale și situația prezentă, semn că ai nevoie de o reevaluare a unor planuri, dorințe și intenții, exact cele la care ții cel mai mult.

Noutăţile partenerilor

comentarii: