image
Sursa foto: Getty Images

Real l-a demis pe Julen Lopetegui: Anunțul oficial făcut de madrileni; Cine i-a luat locul

Real Madrid l-a demis pe Julen Lopetegui. Clubul de pe Santiago Bernabeu a făcut anunțul pe site-ul oficial. Santiago Solari a fost numit antrenor interimar și va conduce antrenamentul de marți. Decizia se pare că a venit dupa ce Conte a refuzat propunerea madrilenilor.

”După întâlnirea care a avut loc azi, clubul Real Madrid a luat decizia să încheie contractul lui Julen Lopetegui cu Real Madrid. Decizia e venită pentru a schimba dinamica jocului, atâta timp cât obiectivele echipei mai pot fi atinse.

Clubul a stabilit că este o diferență între calitatea echipei, cu 8 jucători propuși la câștigarea Balonului de Aur, și rezultatele obținute. Le mulțumim lui Lopetegui și staffului său pentru efortul depus și le urăm succes în carieră. Lopetegui va fi înlocuit pentru moment de Santiago Solari, care va ține primul antrenament marți”, se arată pe site-ul madrilenilor.

Despărțirea era una iminentă, iar Marca anunțase încă de duminică faptul că Lopetegui își luase la revedere de la jucători, chiar în vestiar, după înfrângerea umilitoare cu Barcelona.

De la venirea pe Santiago Bernabeu, Lopetegui a condus Realul în 14 partide. Fostul selecționer a înregistrat 6 victorii, 6 înfrângeri și două egaluri.

După primele 10 etape disputate, Real Madrid este pe locul 9 în La Liga, cu 14 puncte, la șapte lungimi de rivala Barcelona. Gruparea blanco a rămas fără victorie în ultimele cinci etape, în care a înregistrat și un singur egal (0-0 cu Atletico).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: