image
Sursa foto: unimedia.info

Andrei Năstase, către diasporă: „Înregistrați-vă de pe ACUM pentru a determina puterea să deschidă mai multe secții de vot”

Apel către diaspora RM din partea liderului Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase.

Prieteni din Diasporă,

Oriunde Vă aflaţi sunteți apreciați pentru profesionalismul, devotamentul și hărnicia de care dați dovadă și v-ați câștigat respectul meritat.

Și chiar dacă acolo aveți parte de un trai decent, de justiție și economie funcționale, vă lipsește, cu siguranță, căldura casei părintești și a ființelor dragi, a mamei și tatei, a copiilor sau a fraților voștri rămași acasă.

Iar aici, acasă, o mână de criminali, o armată de ocupație oligarhică își bate joc de ei, îi intoxică zilnic cu minciuni și știri false, îi ține de robi și de proști.

Personal sunt convins că este în puterea noastră să facem din Moldova o țară la fel de bună ca cele în care vă aflați. O țară în care atunci când ne întoarcem acasă să ne simțim ca într-o țară europeană, în siguranță și bunăstare, să avem suficiente locuri de muncă, salarii, pensii și burse decente. O țară în care să vrei să rămâi și să trăiești. Și pentru asta este nevoie de unitatea celor drepți și buni, a celor cu dragoste de țară și oamenii ei.

La 24 februarie, putem pune bazele marii schimbări a țării. Să începem de acum.

Implicați-vă! Informați-i pe cei de acasă, îndemnați-i să se informeze corect, să participe la vot, să aleagă cu rațiune! Iar Dvs înregistrați-Vă de pe ACUM, pentru a determina puterea să deschidă mai multe secții de votare în străinătate. Împreună vom reuși!”, este apelul lui Năstase.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: