image
Sursa foto: jurnal.md

În atenția chișinăuienilor: Traficul pe mai multe străzi din capitală va fi suspendat pentru tot weekendul

Începând cu astăzi, 20 iunie (ora 06:00) și până mâine, 21 iunie (ora 20:00), va fi suspendat traficul rutier pe str. A. Pușkin, pe tronsonul str. A. Șciusev și str. București. Măsura este luată în legătură cu desfășurarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor termice de S.A. „Termoelectrica”.

Astfel, pe perioada desfășurării lucrărilor, circulația transportului public și privat va fi restricționat.

Tot astăzi, între 08:00 – 20:00, va fi suspendat traficul rutier pe str. Ion Inculeț, în contextul executării lucrărilor de reamplasare a pilonilor de energie electrică de Î.C.S. „Premier Energy”.

Sâmbătă și duminică va fi suspendat traficul rutier și la intersecția V. Pârcălab și str. M. Kogălniceanu. Măsura este luată în contextul desfășurării de către S.A. „Apă - Canal Chișinău” a lucrărilor de reabilitare a apeductului din zonă.

Totodată, se suspendă traficul rutier și cel pietonal, în perioada 19 - 30 iunie, curent, pe str. Tighina, în perimetrul str. Mitropolit Varlaam și str. Columna, în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a utilităților din zona istorică a orașului, în cadrul Pachetului II (BERD, BEI).

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: