image
Sursa foto: privesc.eu

Alexandru Slusari, despre perchezițiile de la Primăria Chișinău: „Praf în ochi de la CNA”

„Praf în ochi de la CNA. Au arestat niște pioni din Primărie care au legalizat anexele la imobile și construcţia unor mansarde, căsuţe de vacanţă sau terase. Chiar credeți că viceprimarul Grozavu și arhitect-șef Borozan semnau toate aceste documente, fiind înșelați de subalternii săi?”, a scris Alexandru Slusari, vicepreședintele Platformei DA, pe pagina sa de Facebook.

„Dar ei rămân bine mersi și fiind reprezentanți ai mafiei imobiliare din primăria Chișinău, au sarcini mai importante. Vor continua eliberarea pe bandă rulantă a documentelor permisive ilegale, pentru demolări și construcții ale blocurilor supraetajate. Fără respectarea codurilor zonale, coeficienților de suprafață utilă, dezbateri publice obligatorie și chiar, uneori, fără dreptul de proprietate sau posesia a companiei de construcție asupra terenului pe care se construiește clădirea. Iar locuitorii capitalei vor suferi în continuare. Exemple de acest gen avem cu prisosință”, a mai spus Alexandru Slusari.

În context, vicepreședintele Platformei DA spune că soluția la toate aceste ilegalități sunt protestele masive permanente ale locatarilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: