image
Sursa foto: Getty Images

Novak Djokovic, savuros la adresa lui Nick Kyrgios: ”Nu credeam că voi spune lucruri frumoase despre tine!”

Novak Djokovic (35 de ani, locul 3 ATP) s-a impus în fața lui Nick Kyrgios (27 de ani, locul 40 ATP), scor 4-6, 6-3, 6-4, 7-6, în ultimul act al turneului de la Wimbledon și a ajuns astfel la titlul de Grand Slam cu numărul 21 al carierei.

Novak Djokovic s-a declarat extrem de fericit pentru victoria de la Wimbledon, mai ales că turneul de pe All England Club reprezintă competiția sa favorită. Sârbul a mărturisit că Wimbledon a fost motivul pentru care s-a apucat de tenis.

”Nu am cuvinte să spun ce înseamnă acest turneu și acest trofeu pentru mine. A fost întotdeauna cel mai îndrăgit turneu pentru mine. Wimbledon m-a motivat să joc tenis. L-am văzut pe Pete Sampras câștigând și le-am cerut părinților mei să îmi cumpere o rachetă. Sunt binecuvântat să țin acest trofeu în mână”, a transmis Novak Djokovic după ce a câștigat turneul de la Wimbledon, citat de BBC.

Novak Djokovic a avut câteva cuvinte de spus și la adresa rivalului său, Nick Kyrgios. Sârbul i-a transmis australianului că are toate calitățile pentru a deveni cel mai bun jucător din lume și a adus aminte despre relația dificilă dintre cei doi.

Totuși, noul campion de la Wimbledon i-a spus lui Nick Kyrgios că îi poartă un respect imens și speră că întâlnirea din ultimul act al celui mai prestigios turneu de Grand Slam să fie startul unei relații frumoase între cei doi.

”Nick, te vei întoarce, nu doar la Wimbledon, dar și în alte finale. Știu că este greu să fii consolat după o înfrângere dură ca aceasta, dar ai demonstrat că meriți să fii cel mai bun din lume, mai ales pe această suprafață. Îți doresc tot binele.

Te respect mult, ai un talent uluitor și pare că totul se așează pentru tine. Nu credeam vreodată că voi spune atâtea lucruri frumoase despre tine, având în vedere relația dintre noi.

Câștigătorul plătește cina, acesta a fost pariul dintre noi. De aia a pierdut. Nu știu dacă vom lua cina în seara aceasta, dar acesta este începutul unei relații frumoase între noi. Nu am răspuns la întrebarea despre cluburi pentru că soția mea era lângă mine, așa că vom începe cu o cină și câteva băuturi”, a spus Novak Djokovic despre Nick Kyrgios.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: