image
Sursa foto: Getty Images

Griezmann, ”monedă de schimb” pentru jucătorul dorit insistent de Barcelona! Mutarea de senzație pregătită de catalani

Antoine Griezmann ar putea părăsi La Liga după 11 sezoane. Atacantul francez este dorit de Inter Milano.

Site-ul transfermarketweb.com scrie despre interesul nerazzurrilor pentru atacantul transferat în vara trecută de Barcelona de la Atletico Madrid, pentru 120 de milioane de euro. Italienii ar putea profita de interesul ridicat al catalanilor pentru Lautaro Martinez, pe care Inter cere 111 milioane de euro.

Recent, oficialii de pe Camp Nou au oferit 70 de milioane de euro și doi jucători, Arthuro Vidal și Nelson Semedo, dar oferta nu a fost pe placul italienilor. Aceștia țin la preț și vor să obțină suma ce reprezintă clauza de reziliere a contractului argentinianului, scrie jurnalistul Nicolo Schira.

Barcelona are nevoie de bani, iar Griezmann pare a fi principala sursă de venit a catalanilor în această vară. Spaniolii de la Mundo Deportivo susțin că Manchester United îl dorește pe atacantul francez și că i-ar oferi chiar tricoul cu numărul 7, purtat în trecut de Cristiano Ronaldo.

Tricoul cu numărul 7 îi aparține în prezent lui Alexis Sanchez, care este împrumutat la Inter Milano. Cei de la United l-a cumpărat pe sud-american în iarna lui 2018, pentru 34 de milioane de euro, dar nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: