Breaking News

image
Sursa foto: Getty Images

Real Madrid își face bugetul: 300 de milioane de euro vor ajunge în conturi după transferurile din această vară

Real Madrid are în plan despărțirea de opt jucători: Gareth Bale (29 ani), James Rodriguez (27 ani), Mateo Kovacic (25 ani), Marcos Llorente (24 ani), Ceballos (22 ani), Mariano (25 ani), Borja Mayoral (22 ani) și Keylor Navas (32 ani).

Madrilenii își propun să obțină peste 300 de milioane de euro din transferuri vara aceasta, pentru a putea achiziționa noi jucători, alături de care să facă uitat sezonul dezamăgitor care tocmai s-a încheiat.

Primul candidat pentru plecarea de pe Santiago Bernabeu este Gareth Bale. Valoarea lui este de 70 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt, dar Realul ar dori 80 de milioane pentru jucătorul galez. Bale ar fi cel mai scump jucător de care madrilenii își doresc să se despartă.

James Rodriguez ar putea pleca pentru 60 de milioane de euro. Columbianul a fost împrumutat timp de două sezoane la Bayern Munchen și se va întoarce la club la finalul lui iunie.

Mateo Kovacic s-ar putea despărți de galactici pentru 50 de milioane de euro. Mijlocașul croat joacă acum pentru Chelsea, iar londonezii ar putea să îl cumpere dacă nu vor întâmpina probleme în ceea ce privește sancțiunea oferită de FIFA, conform căreia englezii nu au voie să achiziționeze niciun jucător până în vara lui 2020.

Un factor decisiv în cazul lui Kovacic va fi prestația acestuia din finala Europa League. Croatul a jucat în 11 meciuri dintr-un total de 14 și a fost un jucător cheie în echipa lui Sarri.

Dacă transferurile s-ar materializa, madrilenii ar încasa aproape 200 milioane de euro (190 de milioane, mai exact).

Lista continuă cu Llorente și Ceballos. Real Madrid vrea să obțină 40 de milioane de euro pentru fiecare. Mariano ar putea pleca pentru 20 de milioane de euro, iar Borja Mayoral pentru 12. Keylor Navas, jucătorul care se află la Real din vara lui 2014, ar costa 10 milioane de euro.

Și Isco ar putea părăsi clubul, dar doar în cazul în care Perez ar primi o ofertă de nerefuzat.

Dacă toate aceste transferuri se vor realiza, Realul ar urma să încaseze un total de 312 milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: