image
Sursa foto: Getty Images

Pică varianta ”Real Madrid”? Agentul lui Kevin De Bruyne a spus ce se va întâmpla cu belgianul

Agentul lui Kevin De Bruyne neagă că ar fi existat discuții cu privire la plecarea belgianului de la Manchester City.

În ultimul timp, presa din străinătate a scris despre interesul mai multor echipe care vor să profite de situația delicată a ”cetățenilor”, care pot fi suspendați timp de doi ani din competițiile europene.

”El are încă trei ani de contract cu un club de top, trăiește într-un oraș în care simte că toată lumea îl iubește. Sigur că sunt cluburi interesate de transferul său, dar nu ia în calcul o plecare. Toate speculațiile cu privire la transfer sunt munciuni”, a spus Patrick De Koster, potrivit Transfermarketweb. În acest caz, ar pica și varianta ”Real Madrid”, apărută în presa internațională în urmă cu două luni.

Mijlocașul belgian, unul dintre cei mai importanți jucători ai lui City din ultimii ani, susține că două sezoane în afara celei mai importante competiții continentale e o perioadă mult prea lungă, dar dezvăluie că oficialii clubului au dat asigurări că decizia UEFA va fi anulată după procesul intentat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

„Aștept decizia finală. Cei de la club ne-au spus că au contestat decizia UEFA și sunt convinși că vor avea câștig de cauză. Am încredere în cei de la club. Trebuie să așteptăm să aflăm decizia finală.

În acel moment, voi vedea ce este de făcut. Doi ani fără Champions League este o perioadă foarte lungă de timp. Un an ar fi o perioadă pe care aș putea să o accept”, declara Kevin De Bruyne, în urmă cu două luni, conform The Sun.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: