image
Sursa foto: Jurnal.md

Filiala unei bănci din localitatea Mărculești, Florești, prădată de hoți cu cagule pe cap: Câți bani au furat indivizii

O filială a unei bănci din localitatea Mărculești, raionul Florești, a fost prădată noapte trecută de persoane necunoscute cu cagule pe cap.

La ora 03:05, poliția din Florești a fost sesizată de paznicul unei instituții de învățământ, care a comunicat că în adiacentul instituției a depistat o roabă și un seif metalic.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că seiful a fost sustras din incinta filialei unei bănci.

„În urma măsurilor de investigație întreprinse s-a stabilit că, pe parcursul nopţii, persoane necunoscute cu cagule pe față, prin deteriorarea uşii de la intrare cu o rangă metalică, au pătruns în filiala băncii din orășelul Mărculeşti, raionul Floreşti, de unde au sustras un safeu metalic în care se aflau aproximativ 5000 de euro, 2000 de dolari, 10 000 de ruble ruseşti, 100 de lire sterline, 110 lei românești și 225 000 de lei moldovenești”, menționează poliția printr-un comunicat de presă.

Poliția întreprinde măsuri operative în vederea stabilirii făptuitorilor și locului aflării acestora. Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru furt în proporții deosebit de mari în cadrul căreia urmează a fi stabilite toate circumstanțele. Conform legii penale persoanele vinovate riscă pedeapsă cu închisoare de până la 10 ani.

Noutăţile partenerilor

comentarii: