image
Sursa foto: border.gov.md

O chișinăuiancă a încercat să ajungă pe jos în Ucraina; A fost reținută în timp ce trecea clandestin hotarul

O chișinăuiancă a fost reținută în timp ce încerca să ajungă în Ucraina, pe jos, ocolind punctul de trecere a frontierei Palanca. Femeia a recunoscut că a recurs la aceste acțiuni din cauză că nu avea acte de identitate valabile.

Patrula Sectorului Poliției de Frontieră Tudora-1 a fost sesizată de populația locală precum că în regiune o persoană necunoscută se deplasează pe autostrada Odesa-Reni, spre ieșirea din Republica Moldova. Polițiștii de frontieră s-au deplasat operativ la fața locului.

Femeia a fost reținut la o distanță de circa 30 metri de la linia frontierei de stat. Ea nu a putut prezenta acte de identitate, dar a relatat că are vârsta de 40 de ani și este originară din Chișinău.

Femeia a declarat în cadrul edierii că intenționa să ajungă în Ucraina unde ar avea rude, dar din cauza lipsei actelor de călătorie a decis să încerce să treacă clandestin frontiera moldo-ucraineană.

este moldoveancă de 40 de ani, cu viza de domiciliu la Chișinău.

La audieri cetățeanca a precizat că intenționa să ajungă în Ucraina, unde ar avea rude, însă lipsa actelor de călătorie a motivat-o să încerce clandestin să treacă granița moldo-ucraineană.

Poliția de frontieră menționează că persoana este cercetată în stare de libertate și că pe numele ei a fost pornită o cauză penală pe faptul comiterii infracțiunii prevăzute de art.27, art.362 alin.(1) al CP al RM.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: