image
Sursa foto: Profimedia

Chelsea e de neoprit: mai vrea trei fotbaliști după ce l-a transferat pe Sterling. Totul costă aproape 200 de milioane €

Chelsea a reușit primul transfer al verii, al lui Raheem Sterling (27 de ani), pe care l-a cumpărat de la Manchester City pentru 56 de milioane de euro.

Internaționalul englez este, însă, doar începutul, pentru că londonezii și-a mutat acum atenția către aducerea unor fundași centrali.

Prima țintă este Kalidou Koulibaly (31 de ani), al cărui transfer este aproape să-l încheie pentru 40 de milioane de euro. Jucătorul ar urma să semneze un contract pe trei sezoane, cu un salariu anual de 10 milioane de euro.

Potrivit jurnalistului italian Fabrizio Romano, după ce va fi rezolvat transferul lui Kalidou Koulibaly, Chelsea va încerca să-i mai aducă pe Nathan Ake (27 de ani), stoperul lui Manchester City, și Presnel Kimpembe (26 de ani), fundașul central al lui PSG, pentru care a demarat deja negocierile cu cele două cluburi.

Nathan Ake i-ar costa pe londonezi 48 de milioane de euro, în timp ce Presnel Kimpembe poate fi transferat de la PSG pentru 50 de milioane de euro.

Astfel, dacă va face și cele trei mutări, după ce l-a adus pe Raheem Sterling, Chelsea ar ajunge la 194 de milioane de euro cheltuite în această vară.

Chelsea vrea să transfere trei fundași centrali pentru că i-a pierdut în această vară pe Andreas Christensen, ajuns la Barcelona, și pe Antonio Rudiger, care a semnat cu Real Madrid, ambii plecați la final de contracte.

De asemenea, urmează să plece și Cesar Azpilicueta, pentru care Chelsea se află în negocieri avansate cu Barcelona.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: