image
Sursa foto: ilpost.it

Un bodyguard englez este în centrul celui mai scandalos divorț: Cu el l-ar fi înșelat Prințesa Haya pe șeicul din Dubai

Fostul soldat de infanterie Russell Flowers, 36 de ani, ar fi motivul pentru care Prințesa Haya a fugit din Emiratele Unite Arabe, părăsindu-l pe soțul ei, șeicul Mohammed bin Rashid al-Maktoum.

În primă fază, au existat informații că Prințesa Haya a fugit în Marea Britanie pentru că se temea pentru viața ei după ce a aflat detalii în tulburătoare despre misterioasa reîntoarce a prințesei Latifa în Dubai.

Însă, recent, presa britanică a scris că motivul pentru care prințesa și-ar fi părăsit soțul a fost altul. Potrivit Daily Mail, șeicul o suspecta pe soția lui că are o relație extraconjugală cu bodyguardul ei de origine engleză.

Mai mult, șeicul i-ar fi surprins pe cei doi în Londra, în vila familiei, iar rudele regale ale lui Mohammed bin Rashid al Maktoum ar fi observat o „apropierea nefirească” dintre Haya și bodyguardul ei, relatează libertatea.ro.

Bodyguardul Russell Flowers s-a despărțit anul trecut de soția lui. Astăzi, el a refuzat să facă declarații când a fost întrebat de jurnaliștii britanici despre legătura pe care o are cu Prințesa Haya care locuiește în prezent într-o casă de 85 de milioane de lire sterline de lângă Kensington Palace.

Flowers a devenit apropiat familiei șeicului după ce a fost bodyguardul personal al prințesei Haya timp de cinci ani. El a acompaniat-o pe soția șeicului peste tot în lume.

Anul trecut, bodyguardul a fost fotografiat alături de soția șeicului la Royal Ascot. Flowers îl ținea pe băiețelul șeicului în brațe.

După acel eveniment, bodyguardul nu a mai apărut alături de familia regală, iar motivul ar fi că Mohammed bin Rashid al-Maktoum a fost deranjat de apropierea dintre bărbat și prințesă.

După ce Prințesa Haya a fugit din Emiratele Unite, șeicul Mohammed a avut prima reacție pe contul de socializare, unde a publicat câteva versuri. El a postat o poezie pe contul său de Instagram în care acuză o femeie neidentificată de „trădare”. Apoi, șeicul a deschis un proces în Londra împotriva fostei sale soții, în secţiunea dedicată familiei de la Curtea Supremă iar următoarea audiere va avea loc pe 30 şi 31 iulie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: