image
Sursa foto: Getty Images

Un căpitan din Premier League se revoltă: Viaţa copilului meu e mai importantă decât nişte bani în cont

Un fotbalist refuză să se prezinte la antrenamentul echipei sale invocând motive personale - este vorba chiar de căpitanul lui Watford, Troy Deeney.

Echipele din Anglia au reluat pregătirea de marţi după ce s-a aprobat protocolul ca jucătorii să se antreneze în grupuri de câte 5 şi nu mai mult de 75 de minute.

Troy Deeney a explicat motivul pentru care nu va accepta să revină la pregătire.

"Fiul meu are doar 5 luni şi are probleme cu respiraţia şi nu vreau să-i pun viaţa în pericol. De aceea, i-am spus antrenorului că nu voi veni la antrenamente.

Dacă o singură persoană este infectată, eu pot aduce virusul acasă. Viaţa băiatului meu e mai importantă decât nişte bani în cont.

Nu am cum să mă tund până pe 15 iulie, dar este permis să stau într-un careu cu alţi 19 inşi şi să sar la cap!", a fost explicaţia lui Troy Deeney.

Căpitanul lui Watford, care este jucător de culoare, a menţionat şi statisticile referitoare la faptul că minorităţile etnice au şanse mult mai mari să se îmbolnăvească în timpul pandemiei de coronavirus.

Clubul a înţeles situaţia şi nu va lua măsuri împotriva lui.

"Orice jucător are problemele lui, poate să aibă acasă o soţie însărcinată sau o rudă bolnavă, trebuie să respecţi decizia lui," a fost opinia unui reprezentant al echipei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: