image
Sursa foto: facebook/Maria Ciobanu

Deputat: O dictatură nu cade ușor; Este nevoie de o luptă continuă și solidaritate

O dictatură nu cade ușor. Este nevoie de o luptă continuă și solidaritate, a declarat deputata PLDM, Maria Ciobanu, la protestul din Piața Marii Adunări Naționale, îndemnându-i pe oameni să rămână și în continuare ca să protesteze.

„Acum 27 de ani în PMAN ne-am declarat independența. Eram mândră de noi. Un lucru nu am știut, dușmanul nostru nu era în afara statului, dar în interior. Coordonatorul și-a subordonat toate instituțiile statului. Plahotniuc își propune să lichideze toate partidele de opoziție. Azi Parlamentul Republicii Moldova arată ca o piață de rufe, unii s-au vândut mai scump, alții mai ieftin. Un deputat vândut este mai periculos decât o calamitate naturală”, a declarat Maria Ciobanu.

„După ce cu atâta greu am am obținut un acord cu UE și regim liber de vize, din cauza lui Plahotniuc ne-au întors spatele partenerii noștri europeni. Cetățeni, credeți în dumneavoastră! O dictatură nu cade ușor. Este nevoie de o luptă continuă și solidaritate. Noi suntem o forță și noi suntem în drept să ne schimbăm soarta. Treziți-vă moldoveni! Veniți cu noi. Noi nu ne odihnim, vrem la pușcărie să vă știm. Plahotniuc ia aminte tu ți-ai scris soartea pe frunte”, a spus deputata PLDM.

Totodată, Maria Ciobanu a avut și un mesaj pentru ministrul de Interne, Alexandru Jizdan:

„Ați uitat repede lecția 7 aprilie? Dictatura va cădea și ve-ți răspunde pentru tot”, a conchis Maria Ciobanu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: