image
Sursa foto: poliția.md

Percheziții cu ridicări de arme și muniții la Soroca: Un bărbat de 55 de ani, cercetat de polițiști

Un bărbat de 55 de ani, din raionul Soroca, este cercetat de polițiști, după ce la domiciliul acestuia au fost depistate și ridicate mai multe arme și muniții.

Angajații Inspectoratului de Poliție Soroca au efectuat percheziții la domiciliul unui bărbat de 55 de ani, locuitor al raionului Soroca, unde au depistat arme și muniții păstrate ilegal.

Oamenii legii au ridicat trei arme și muniții păstrate ilegal. Este vorba despre o armă lungă pneumatică de model German Titan calibrul 5,5 mm, o armă lungă cu țeavă lisă de model Toz-BM calibrul 16×70, o armă lungă cu țeavă ghintuită modificată artizanal sub calibrul 22 LR și 9 cartușe de calibrul 22 LR) ulterior, acestea au fost transmise spre expertiză conform procedurii.

Proprietarul casei nu a putut da nicio explicație despre proveniența, destinația și scopul obiectelor ridicate, acest fapt urmând a fi stabilit de poliție.

Bărbatul este cercetat și va fi atras la răspundere conform legislației în vigoare.

În acest context, pentru evitarea unor eventuale incidente și în scopul asigurării securității publice, Poliția face apel către toți cetățenii să conștientizeze necesitatea predării benevole a armelor și munițiilor deținute ilegal.

poliția.mdpoliția.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: