image
Sursa foto: metro.md

Cinci obiecte de tehnică indispensabile pentru casa ta: Cum să le alegi și folosești

O tendință amplă a ultimilor ani este să investești în crearea unei case inteligente, în care să funcționeze corect fiecare obiect de utilitate casnică și fiecare centimetru să fie dotat corespunzător necesităților pe care le ai. Pentru a realiza cu succes acest obiectiv, este oportun și important să alegi cu atenție tehnica de care ai nevoie.

Electrocasnicele METRO fac parte din categoria produselor indispensabile pentru buna funcționare a fiecărei locuințe. Concepute pentru a oferi o experiență excelentă și îndelungată, acestea sunt acum și mai disponibile pentru tine, grație prețurilor avantajoase. Specialiștii din magazinele METRO Cash & Carry au ales pentru tine cinci obiecte casnice indispensabile pentru casa ta, disponibile de la producătorii Tarrington House sau Aro.

Aspiratorul cu filtru de apă

Știm cu toții cât de importantă este curățenia pentru sănătatea noastră și a celor dragi, iar efectele nocive ale prafului, alergenilor sau ale microbilor sunt un motiv în plus de a opta pentru un aspirator cu filtru de apă de la marca Tarrington House.

Puternic, funcțional, cu un consum mic de energie, acesta răspunde necesității prioritare de a efectua curățenia umedă, astfel încât scade considerabil riscul de a fi afectat de posibile reacții adverse sau să-ți apară alergii. Acest item tehnic este disponibil frecvent în promoțiile METRO, de aceea, nu rata ocazia de a-ți lua un aliat în curățenie, chiar acum.

Mini frigiderul pentru zile toride

Știm cu toții cât de important este să ai unde păstra proaspete produsele alimentare, mai ales în perioada toridă a anului. De aceea, pe lângă obișnuitele frigidere de la METRO, poți alege și mini frigidere, pe care să le folosești atât în locuință, cât și pentru tot felul de picnicuri sau călătorii.

Mașina de tocat carne

metro.mdmetro.md

Îți plac pastele bolognese sau vrei să faci pârjoale după rețeta mamei? Atunci acest instrument tehnic este de nelipsit în gospodăria ta. În acest fel, poți alege să pregătești singur carnea tocată și să o asezonezi după bunul plac. Vei descoperi o sumedenie de rețete noi, delicioase. De mică dimensiune, versatilă și comodă, mașina de tocat carne este un aparat mai mult decât util în bucătăria celor ce iubesc să experimenteze.

Storcătorul de fructe

metro.mdmetro.md

Îți dorești un aport constant de vitamine și minerale? Vrei să-ți redresezi stilul alimentar? Atunci un storcător de fructe este absolut indispensabil, deoarece îți va oferi posibilitatea de a savura un suc fresh în orice moment al zilei. Cu el, poți să-ți iei porția de sănătate în doi timpi și trei mișcări.

Mașina de spălat

metro.mdmetro.md

Sunt demult apuse vremurile când hainele se spălau doar manual și acest proces reprezenta un adevărat chin. Acum găsești un sortiment vast de mașini de spălat la METRO, pe care le poți integra ușor în circuitul casnic al casei tale. Alege modelul care se potrivește cel mai bine cu necesitățile tale zilnice, ținând cont de clasa energetică și de consum.

Acum poți găsi atât pe platforma METRO online, cât și în magazinele fizice, electrocasnice indispensabile pentru casa ta la cele mai avantajoase prețuri.

Noutăţile partenerilor

comentarii: