image
Sursa foto: border.gov.md

Un polițist de frontieră, demis din funcție; Ar fi încercat să influențeze un coleg să înceteze documentarea unor persoane

Un angajat al sectorului Poliției de Frontieră a Direcției Regionale Nord a fost demis din funcție, după ce ar fi cerut unui coleg să înceteze documentarea unor persoane implicate în tentativă de contrabandă.

Informația a fost făcută publică de șeful Poliției de Frontieră Rosian Vasiloi.

„Ieri am semnat concediere din funcția publică cu statut special, ca urmare a unei sancțiuni disciplinare și țin să scriu despre acest fapt, pentru a aminti despre intoleranța față de corupție și neprofesionalism. Unul din angajații sectorului poliției de frontieră a Direcției Regionale Nord fiind în afara orelor de serviciu, și-a permis să intervină și să ceară polițistului de frontieră, aflat în exercițiul funcției, încetarea documentării persoanelor implicate în tentativa de contrabandă. Ceea ce mă bucură, este faptul că colegul, care documenta cazul, nu s-a lăsat influențat și a pus în capul mesei Legea. Anume astfel de angajați integri, vor fi susținuți și promovați”, a scris pe Facebook Rosian Vasiloi.

Noutăţile partenerilor

comentarii: