image
Sursa foto: privesc.eu

Alexandru Slusari: Lucrurile se schimbă fundamental; Andrei Năstase nu este un primar de buzunar, cum e președintele Dodon

Lucrurile au început să se schimbe fundamental. Andrei Năstase nu este un primar de buzunar, așa cum este președintele Igor Dodon, care servește ceai, nu se implică și plânge că nu are atribuții. S-a terminat binele pentru mafia imobiliară. Declarațiile au fost făcute de către vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari.

Totodată, Alexandru Slusari a anunțat că noul primar al ales al capitalei, Andrei Năstase a solicitat ca la următoarea ședință a Consiliului Municipal din 14 iunie să fie excluse din ordinea de zi toate chestiunile cu privire la schimbarea planurilor urbanistice zonale

„Noul primar general intenționează personal să analizeze fiecare caz în parte. Cu aceeași solicitare, Andrei Năstase se va adresa către toți consilierii municipali”, a adăugat Alexandru Slusari.

Totodată, Alexandru Slusari a declarat că s-a solicita ca să fie prezentată o notă informativă cap-coadă despre istoria contemporană a cinematografului, începând cu anul 2004.

„Vrem să știm în ce condiții statul a cedat cinematograful Gaudeamus. În paralel, în zilele următoare va fi convocată ședința unui grup de lucru cu participarea primăriei, activiștilor civici și cu proprietarul clădirii și terenului. Vom încerca să identificăm soluții”, a adăugat vicepreședintele Platformei DA.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: