image
Sursa foto: Getty Images

Ousmane Dembele pleacă de la Barcelona. Echipa cu care s-a înțeles francezul

Veste neașteptată pentru fanii Barcelonei! Mijlocașul francez Ousmane Dembele (24 de ani) era decis să rămână la echipa catalană și să semneze un contract valabil pe cinci ani, dar negocierile au eșuat.

La finalul anului 2021, Dembele și-a schimbat radical planurile și s-a înțeles cu Juventus Torino, pentru un transfer din vara anului 2022, anunță publicația spaniolă Sport.

Ousmane Dembele a mai fost în atenția cluburilor PSG, Manchester United, Arsenal sau Newcastle.

Potrivit sursei citate, Juventus a profitat de eșuarea negocierilor dintre Barcelona și Dembele, miercuri, și a reușit să ajungă la un acord cu mijlocașul francez în mai puțin de 24 de ore.

Impresarul lui Ousmane Dembele ar fi cerut la negocierile cu FC Barcelona un salariu de 40 de milioane de euro pe an pentru fotbalist și 20 de milioane de euro pentru semnarea contractului.

Cota de piață a lui Ousmane Dembele a scăzut de la 120 de milioane de euro la 30 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Ousmane Dembele a venit la FC Barcelona în august 2017, de la Borussia Dortmund, pentru 135 de milioane de euro.

În acest sezon, francezul a jucat doar opt meciuri și a reușit două pase decisive în La Liga.

FC Barcelona speră să compenseze plecarea lui Ousmane Dembele prin aducerea mijlocașului spaniol Ferran Torres (21 de ani), de la Manchester City, pentru 55 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: