image
Sursa foto: Ion Ceban/facebook

Primăria municipiului Chișinău are un nou viceprimar

Consiliul Municipal Chișinău a aprobat azi cu votul a 27 de consilieri o nouă candidatură la funcția de viceprimar. Este vorba de Olga Ursu, care a fost propusă în această funcție de primarul Ion Ceban, după ce viceprimarul Inga Ionesii și-a anunțat demisia.

Pentru candidatura Olgăi Ursu, au votat 27 de consilieri PCRM, PSRM, PD. Fracțiunea PAS, și Platforma DA din CMC au votat împotrivă.

Până acum, Olga Ursu a fost responsabilă de domeniul finanțe și economie în cadrul Primăriei Chișinău. Ea va fi viceprimar responsabil de domeniile economic, investiții și finaciar.

„Olga Ursu este o persoană profesionistă, își cunoaște foarte bine meseria și are experiență atât în domeniul real cât și în cel public. La Primărie fiind Șefa Cabinetului a gestionat bugetul municipal. Volumul de lucru în Primăria capitalei este foarte mare, inclusiv pe domeniul economic, investițional și cel financiar, ramuri de care va răspunde viceprimarul”, a menționat primarul Ion Ceban.

Olga Ursu a deținut anterior funcția de consilieră a primarului interimar, Silvia Radu, iar din 2018 până în 2019 a deținut funcția de șefă a Direcției finanțe a primăriei municipiului Chișinău.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: