image
Sursa foto: maximum.md

Maximum - primii 25 de ani! Câștigă un crossover de vis și 25 de super-premii

MAXIMUM este mândru că își sărbătorește cea de-a 25-a aniversare! De ziua de naștere se obișnuiește să primești cadouri, dar nouă ne place să facem cadouri. De aceea, pînă la 31 iulie, fiecare cumpărător va deveni participant la tombola aniversară, unde vom oferi 25 de super premii. Premiul principal este unul dintre cele 3 premium crossover-uri noi. Pe care îl alegeți dvs.- Audi Q2, Mercedes GLA sau BMW X2?

De la primul magazin mic, deschis în 1996, pînă la lanț național — în ultimii 25 de ani, în compania Maximum s-au schimbat multe. Un lucru a rămas neschimbat - misiunea noastră principală. Zi de zi încercăm să vă oferim:

Maximum alegere

În prezent, în rețeaua noastră sînt prezentate mai mult de 15.000 de articole și aproximativ 300 de mărci. Suntem mândri că lucrăm direct cu cele mai importante brănduri din lume: Samsung, LG, Apple, Xiaomi, JBL, Sony, Panasonic, Whirlpool, Indesit, AEG, Electrolux; și contracte exclusive cu Dyson, DeLonghi, Kenwood, Braun, Sharp. Și aceasta, aceasta este doar o mică parte din lista partenerilor noștri.

Maximum confort

Sîntem alături! Noi putem fi găsiți repede și ușor. Cele 6 magazine din Chișinău sînt reprezentate în toate raioanele principale ale orașului. Filialele noastre sînt deschise în cele mai mari orașe din nordul și sudul țării: la Bălți și Cahul, precum și la Comrat și Taraclia. Și dacă nu aveți timp să mergeți la magazin, atunci puteți întotdeauna face o comandă prin intermediul magazinului online maximum.md și să profitați de livrare în orice colț al Moldovei. Alegerea tehnicii nu a fost niciodată mai ușoară.

Maximum susținere

Consultanții noștri de vînzări pot să vă dea sfaturi profesionale și să aleagă pentru dvs. tehnica potrivită în doar cîteva minute, iar inginerii noștri o vor instala și configura astfel încît ea să își poată demonstra pe deplin potențialul. Pentru liniștea dvs., vă oferim o garanție oficială pentru fiecare produs procurat în rețeaua noastră.

Maximum posibilități

Dacă nu aveți suma întreagă pentru a cumpăra tehnica dorită, puteți achiziționa produsul în credit sau în rate. Pentru a solicita un credit, veți avea nevoie doar de buletinul de identitate. Iar procesul în sine va dura între 5 și 30 de minute.

Maximum beneficii și cadouri

În fiecare an organizăm extrageri de premii corecte — am dăruit zeci de mașini noi, smartphone-uri, televizoare, mașini de spălat și alte echipamente. Extragerea aniversară nu va fi o excepție — pînă la 31 iulie, fiecare cumpărător de tehnică din magazinele Maximum va deveni participant la extragere. În joc sînt puse 25 de premii valoroase. Principalul premiu este unul dintre cele 3 crossover-uri noi! Unica condiție pentru participarea la tombolă este cecul de 500 de lei.

maximum.mdmaximum.md

Cel mai plăcut lucru este că, pe lîngă participarea la extragere, veți putea profita și de o reducere suplimentară la o serie de produse prezentate în magazinele noastre.

maximum.mdmaximum.md

De exemplu, televizoarele LG 43UP76006LC cu diagonala de 43 inci și un ecran UltraHD 4K și un Smart TV încorporat vor fi mai ieftine cu 1500 lei. Iar dacă sunteți în căutarea unui televizor cu o diagonală mai mare, puteți atrage atenția la televizorul LED Smart Samsung UE55TU7170UXUA cu diagonala de 55 inch. Rezoluția incredibilă 4K a televizoarelor Samsung cu Crystal Display este de 2 ori mai mare decît calitatea imaginii televizoarelor HD — vă garantăm efectul cufundării totale în orice film sau joc. Prețul promoțional al acestui model este de 8999 lei.

Iar laptopul ultra-subțire Apple MacBook Air M1 8/256GB Silver MGN93 cu diagonala de 13,3 inch și un hard disk mare de 256 GB poate fi achiziționat cu 3000 lei mai ieftin decît de obicei — pentru 21999 lei. Apropo, rețeaua de magazine Maximum este distribuitorul oficial al tehnicii Apple. Aceasta înseamnă că veți primi o garanție oficială la fiecare produs procurat.

maximum.mdmaximum.md

La Maximum puteți găsi smartphone pentru orice buzunar. De exemplu, prețul smartphone-ului Doogee X90 în cadrul promoției este de numai 999 lei! El este dotat cu funcția Face Unlock, o cameră cu unghi larg de 8 MP și un ecran de 6.1 inch. Smartphone-ul Xiaomi Redmi 9T 6/128Gb cu ecran mare de 6.53" fără ramă, cameră principală de 48 MP și o baterie puternică de 6000 mAh poate fi achiziționat cu doar 4199 lei. În lanțul de magazine Maximum, acest model este disponibil în 4 culori - grafit, portocaliu, albastru și verde. Pe care o alegi?

Dacă demult vă gîndiți să cumpărați un aparat compact de cafea cu capsule, atunci neapărat atrageți atenția la modelul Bosch TAS 12 A2 Tassimo — lățimea sa este de numai 17 cm! Datorită tehnologiei Intellibrew, veți putea prepara băuturile preferate prin simpla apăsare a unui buton. Dar partea cea mai bună este că, în cadrul promoției, îl veți putea cumpăra la aproape jumătate din preț — pentru 699 lei!

Zeci de modele de aparate de uz casnic mici și mari, sisteme de climatizare și televizoare - vedeți toate produsele promoționale pe site-ul nostru și alegeți modelul care vi se potrivește. Iar noi vom livra comanda dvs. în orice localitate a Moldovei în doar cîteva zile.

maximum.mdmaximum.md

În spatele fiecărui produs plasat pe rafturile magazinelor noastre se află o echipă de experți. Din sute de oferte, noi le alegem pe cele mai bune – testăm, comparăm, analizăm. Și alegem doar tehnica în care avem încredere 100%. Totul pentru ca dvs. să fiți fericiți și mulțumiți.

Timp de 25 de ani, aprecierile dvs. sînt cea mai bună laudă a noastră. Vă mulțumim că ne-ați ales. Sîntem fericiți să facem parte din viața dvs.!

comentarii: