image
Sursa foto: Igor Jelev//FACEBOOK

Familia unui moldovean decedat într-un accident în Germania cere ajutorul oamenilor: „Ajutați-ne! Vă implor să nu ne lăsați”

Un tânăr moldovean de 31 de ani, care muncea în Germania a murit, fiind strivit de un tren. Acesta era originar din Cimișlia. Acum familia victimei cere ajutorul oamenilor de bună-credință pentru a-l putea repatria pe bărbat.

Pentru a-l putea aduce acasă familia acestuia nu dispune de bani.

„ Pe 20.02.19 s-a stins din viață regretatul Igor Jelev. A suferit un accident fatal, fiind implicat trenul francez de mare viteză. Pe lângă durerea noastră enormă a venit și neputința noastră financiară să ne aducem îngerașul acasă, să fie petrecut pe ultimul drum, să i se aprindă o lumânare la căpătâi”, scrie o rudă de-a victimei.

Rudele tânărului decedat fac un apel disperat către toți oamenii cu inimă mare: „Oameni buni, vreau să vă rog pe fiecare, ajutați-ne! Am nevoie de susținerea voastră, pentru că nu mai am putere nici măcar să gândesc de unde aș putea lua acești bani. Îmi e distrus tot sufletul, vă implor să nu ne lăsați e prea mare pierderea noastră”.

Toți cei care doresc să ajute familia îndurerată o pot face aici sau la datele bancare indicate mai jos.

Deasemnea, și la numerele de telefon: 060188268 Lena (mama victimei), 060712871 Nicolai (tatăl), 068606874 Petru (fratele), 069826435 Viorica( logodnica).

Protv.mdProtv.md

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: