Jurnaliştii de la AS scriu că "Juventus se pregăteşte pentru era post Cristiano Ronaldo" şi fac o analiză a mişscărilor făcute de bianconeri pe piaţa transferurilor.

Pjanic (30 de ani), Matuidi (33 de ani), Douglas Costa (30 de ani) şi Higuain (32 de ani) sunt fotbalişti experimentaţi, de care campioana Italiei a preferat să se despartă în această vară.

În lotul lui Pirlo mai sunt doar câţiva fotbalişti trecuţi de 30 de ani, subliniază sursa citată, printre ei regăsindu-se legendarul Buffon (42 de ani), Bonucci (33 de ani), Chiellini (36 de ani), Cuadrado (32 de ani), Khedira (33 de ani) şi Cristiano Ronaldo (35 de ani).

Starul portughez de 35 de ani încă este un jucător-cheie pentru Juventus, dar clubul ştie că situaţia se va schimba în scurt timp. Ronaldo mai are contract cu bianconerii încă doi ani, iar clubul pregăteşte o perioadă de tranziţie, în care lotul va fi întinerit.

Andrea Pirlo va continua să aducă "sânge proaspăt" la echipă, după ce în această vară au venit Arthur (24 de ani), Chiesa (22 de ani), Kulusevski (20 de ani) sau McKennie (22 de ani).