image
Sursa foto: Nord News

VIDEO: Președintele PSRM din Florești, Sergiu Groza, și-a asfaltat un drum până la poartă

Președintele oragnizației teritoriale Florești a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Sergiu Groza, și-a asfaltat drumul până la poartă. Oamenii din localitate s-au arătat deranjați de obrăznicia acestuia și spun că au obosit de abuzurile socialiștilor.

Supărați, locuitorii au ieșit să ceară socoteala primarului, se arată într-un reportaj realizat de Nord News.

Conform proiectului, urma să fie reparată doar strada Decebal. Aceasta însă nu a fost reabilitată până la capăt. În schimb, o bucată de drum care duce spre gospodăria lui Sergiu Groza a fost reparată.

Sergiu Groza afirmă că pentru reparația drumului spre casa sa ar fi scos personal bani din buzunar, împreună cu un vecin.

Am achitat din contul propriu. Acest lucru este foarte simplu de verificat. Avem contract încheiat cu ÎS Drumuri Soroca, de aceea eu nu văd aici o problemă. Vrea cineva asfalt, în afara celor programate? Poftim, cine le interzice să facă același lucru? Eu dacă am făcut drumul, nu merg doar eu pe el, cu toate că am achitat doar eu cu vecinul”, a declarat Sergiu Groza.

Vecina candidatului a declarat că a achitat șapte mii de lei pentru reparația drumului, iar socialistul a refuzat să precizeze cât a scos din buzunar.

Executorul lucrărilor nu a răspuns la telefon pentru a spune dacă Sergiu Groza sau vecinii lui au semnat un contract individual pentru reparația străzii Liviu Damian.

Pentru reparația străzii Decebal din Florești, pe o porțiune de peste jumătate de kilometri, au fost alocați aproape un milion de lei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: