image
Sursa foto: Profimedia

Florentino Perez s-a asigurat că Vinicius Junior nu va fi ”furat” de la Real Madrid! Noul contract al brazilianului

Vinicius Junior (21 de ani) a avut un sezon impecabil la Real Madrid și a avut o contribuție majoră la trofeele câștigate de ”Los Blancos”, titlul în La Liga și trofeul UEFA Champions League.

Contractul brazilianului cu formația din capitala Spaniei va expira în vara anului 2024, însă oficialii madrilenilor nu vor să riște nimic și vor prelungi înțelegerea cu Vinicius Junior.

Inițial, cele două părți ajunseseră la un acord în privința prelungirii contractului până în 2026, însă președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, s-a implicat personal și a cerut prelungirea contractului lui Vinicius până în anul 2027.

Motivul nu este unul dificil de anticipat. Florentino Perez nu vrea ca atacantul brazilian să fie convins de o altă formație, astfel că vrea să se asigure de faptul că Vinicius este ”blocat” până în 2027.

”Vinicius Junior va semna în următoarele zile un contract nou valabil până în anul 2027, cu un sezon mai mult decât se vehicula.

Florentino Perez a vrut să schimbe cu un contract pe cinci ani, nu doar până în 2026, pentru a evita eventualele probleme”, a transmis pe rețelele sociale, jurnalistul Fabrizio Romano.

Unul dintre lucrurile care se vor schimba în noul contract al lui Vinicius Junior va fi clauza de reziliere. Dacă în prezent, brazilianul poate fi transferat dacă un club plătește clauza de reziliere de 350 de milioane de euro, după ce va semna următorul contract, clauza acestuia va fi de un miliard de euro.

Teama lui Florentino Perez este una întemeiată având în vedere că Paris Saint Germain s-a interesat de fotbalistul brazilian. Începând din noiembrie 2021, campioana Franței ar fi încercat să testeze “pista” Vinicius și să-l convingă pe brazilian să nu-și prelungească înțelegerea cu Real Madrid.

În plus, PSG a pregătit o ofertă foarte bună pentru Vinicius Junior, pentru vara anului 2024: salariu anual de 40 de milioane de euro, la care se adaugă un bonus la semnătură substanțial, de cel puțin 10 milioane de euro.

Ultimele contacte între clubul parizian și agentul lui Vinicius Junior ar fi avut loc în luna martie, potrivit Marca. Ulterior, PSG a primit mesajul că atacantul brazilian vrea să continue la Real Madrid, chiar dacă va avea un salariu mult mai mic în comparație cu oferta campioanei din Ligue 1.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: