image
Sursa foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo s-a decis asupra viitorului său, după venirea lui Erik ten Hag la Manchester United

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a revenit în vara anului trecut la Manchester United, după experiența de trei ani de la Juventus Torino.

Starul lusitan mai are contract cu formația de pe Old Trafford până în iunie 2023, însă odată cu venirea antrenorului Erik ten Hag s-a discutat chiar despre posibilitatea ca Ronaldo să plece la finalul acestui sezon.

La scurt timp, jurnaliștii din Marea Britanie au dezvăluit că există șanse ca fotbalistul în vârstă de 37 de ani să se întoarcă la Real Madrid, doar în cazul în care "galacticii" nu vor reuși să obțină semnătura lui Kylian Mbappe.

Cu un viitor incert în tricoul "diavolilor roșii", Cristiano Ronaldo ar fi decis să continue la Manchester United, anunță The Sun. Fotbalistul portughez le-ar fi transmis colegilor că este gata să își ducă contractul la bun sfârșit, însă doar dacă ten Hag va fi de acord.

Rămâne de văzut care va fi situația lui Cristiano Ronaldo, ținând cont că antrenorul olandez pregătește o reconstrucție a clubului în acestă vară. Ten Hag vrea o întinerire a echipei, iar lusitanul s-ar afla pe lista celor care nu ar mai intra în calculele sale din stagiunea următoare.

Clasarea pe una dintre primele patru poziții era o condiție obligatorie pentru ca fotbaliștii de pe Old Trafford să rămână cu cel puțin același salariu și în sezonul următor.

Britanicii de la Daily Star au anunțat că aceștia vor pierde aproape un sfert din veniturile anuale, deoarece nu au reușit să ducă echipa pe un loc de UEFA Champions League.

Astfel, potrivit aceleiași surse, Cristiano Ronaldo (37 de ani), care încasează aproximativ 29 de milioane de euro anual, ar urma să mai primească doar 22 de milioane de euro, din cauza acestei tăieri salariale.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: