Nu este corect ca Parlamentul să se izoleze, ci trebuia să lucreze, deputații trebuie să lucreze Indiferent de riscurile care există, desigur avea să se țină cont de toate măsurile de siguranță, însă Parlamentul ca și Guvernul trebuia să-și continuie activitatea”, a declarat Alexandr Slusari în cadrul emisiunii „О НАС” de la Jurnal TV.

Deputatul PAS Igor Grosu susține că este necesară crearea unui birou permanent în Parlament cu participarea tuturor fracțiunilor, unde să se discute propunerile pe plan social, economic, care trebuie implementate în situația de criză creată în țară.

„Trebuie discutate inițiative concrete precum situția în care sunt acum agenții economici, echiparea medicilor, situația cetățenilor din diasporă”, a declarat Igor Grosu.

Totodată, deputații au discutat și despre donațiile pe care le-au făcut partidele politice în contextul luptei cu pandemia de coronavirus în țară. În timp ce unele partide au refuzat să indice suma exactă care a fost donată, pentru a evita pubicitatea politică, Partidul Socialiștilor a publicat un comunicat prin care informează că donat peste jumătate de milion de lei.