image
Sursa foto: Getty Images

Ramos are pe masă 4 oferte. De ce alege PSG în loc de Bayern, Chelsea şi Manchester City

Sergio Ramos continuă să privească la televizor prezenţa plină de probleme a Spaniei la EURO 2020 şi îşi pregăteşte pasul decisiv pentru următorii doi sau trei ani, semnarea contractului cu PSG.

Oarecum surprinzător, omul care pare să aibă cea mai mare influenţă asupra lui în alegerea pe care urmează să o facă este Neymar jr, după cum explică jurnaliştii de la AS. com.

Relaţia dintre cei doi fotbalişti este excelentă de mai mulţi ani şi ei ţin legătura din momentul în care Neymar a ajuns la PSG.

De altfel, Ramos i-a cerut la un moment dat lui Florentino Perez să-l transfere pe Neymar la Real Madrid, club de care şi el tocmai s-a despărţit, după 16 ani extraordinari.

Toate cele patru cluburi au cam aceeaşi propunere pentru Ramos, anume doi ani de contract, plus opţiune pentru încă unul. Dar atuurile principale ale Parisului, unde se va muta cu soţia şi cei patru copii, sunt că se află cel mai aproape de Madrid şi la echipă sunt foarte mulţi care vorbesc spaniolă, inclusiv antrenorul Mauricio Pochettino.

De asemenea, contează şi faptul că ar juca din nou alături de prietenii săi Keylor Navas şi Di Maria.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: