image
Sursa foto: Getty Images

Koeman l-a sunat pe Coutinho după finala Champions League: Ce vrea să facă antrenorul Barcelonei

Philippe Coutinho (28 de ani) a câștigat Liga Campionilor alături de Bayern Munchen, însă din postura de jucător împrumutat de la FC Barcelona, astfel că brazilianul nu va mai continua la bavarezi.

Coutinho a fost introdus pe teren în minutul 68 al finalei cu PSG, scor 1-0, iar la finalul jocului a sărbătorit câștigarea în premieră a Ligii. Câteva ore mai târziu, în această dimineață, brazilianul a fost sunat de Ronald Koeman, noul antrenor al Barcelonei.

Tehnicianul olandez l-a felicitat pe Coutinho și i-ar fi oferit asigurări că îl dorește la Barcelona, în noul său proiect, chiar dacă mijlocașul nu a confirmat în prima perioadă petrecută pe Camp Nou, potrivit Mundo Deportivo.

Astfel, Coutinho ar putea deveni unul dintre cei mai importanți jucători ai Barcelonei din sezonul următor. Fostul jucător de la Liverpool urmează să petreacă o săptămână de vacanță în Brazilia, iar ulterior se va prezenta la antrenamentele catalanilor, mai scrie sursa citată.

Philippe Coutinho a fost transferat de Barcelona în ianuarie 2018, de la Liverpool, pentru aproximativ 145 de milioane de euro. Sud-americanul a strâns 76 de meciuri, 21 de goluri și 11 pase decisive în primul sezon și jumătate pe Camp Nou, iar catalanii au decis, în vara anului trecut, să-l împrumute la Bayern.

Alături de bavarezi, Coutinho a jucat în 38 de meciuri, reușind să puncteze de 11 ori și să ofere 11 assist-uri. Mijlocașul ofensiv și-a trecut în cont tripla formată din titlul în Bundesliga, Cupa Germaniei și Liga Campionilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: