image
Sursa foto: Jurnal.md

Rezina: O tânără a fost maltratată, strangulată și incendiată de fosta concubină a iubitului ei

Caz șocant în raionul Rezina. Cadavrul unei tinere de 19 ani din Ungheni a fost găsit carbonizat într-o pădure din raionul Rezina. Aceasta a fost maltratată, strangulată și incendiată de fosta concubină a iubitului ei.

Potrivit poliției, la data de 14 octombrie, polițiștii din Rezina au înregistrat o comunicare telefonică de la un bărbat de 25 ani, precum că prietena sa de19 ani, pe data de 8 octombrie a plecat să discute cu fosta sa concubină și nu s-a mai întors.

În urma măsurilor special de investigații, polițiștii au stabilit că la 8 octombrie, ora 16:00, fosta concubină a bărbatului a venit acasă la bărbatul de 25 ani, sub pretextul că are ceva de discutat cu tânăra de 19 ani a chemat-o afară.

Acestea au plecat într-o direcție necunoscută, ulterior în timpul discuției cu tânăra de 19 ani între acestea s-ar fi iscat un conflict.

Femeia de 27 ani fiind foarte geloasă și sub influența alcoolului a maltratat-o după care a strangulat-o, iar mai apoi pentru a ascunde urmele infracțiunii a incendiat cadavrul, supraveghind câteva ore, până a ars complet. Totul s-a întâmplat într-o fâșie forestieră din apropierea satului Echimăuți, Rezina, pe data de 8 octombrie.

Femeia a fost reținută și își recunoaște vina.

Poliția cercetează cazul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: