image
Sursa foto: jurnal.md

Agricultura la patru ace, cu Gabi Marcu! Urmăriți în curând un nou proiect marca Jurnal TV - „Agricool”

Cum arată agricultura secolului XXI? Cine sunt oamenii care fac investiții pentru un viitor sigur în agricultură? În acest sezon, facem agricultură la patru ace!

Începând cu 1 noiembrie, urmăriți un nou proiect marca Jurnal TV - „Agricool”, realizat în colaborare cu USAID Moldova și cei mai tari producători de fructe și apicultori ai momentului.

Agricool, pe înțelesul tuturor, este despre agricultură performantă, despre poziționarea Moldovei pe harta țărilor exportatoare de fructe de calitate și nu doar. Este despre perseverență, încredere în succes, greșeli care au fost reparate la timpul potrivit, astfel fiind pregătită pista corectă spre agricultura la 4 ace.

Proiectul are ca scop să diversifice informarea agricultorilor despre cele mai bune practici și tehnologii, să facă publice inovațiile din domeniul agriculturii în Republica Moldova și să încurajeze tinerii să studieze specialități agricole pentru dezvoltarea ulterioară a carierei în domeniul agriculturii cu valoare înaltă.

Noul proiect, marca Jurnal TV, este realizat în colaborare cu USAID, iar prima ediție va fi pusă pe post pe 1 noiembrie, ora 11:00! Stați aproape!

Noutăţile partenerilor

comentarii: