image
Sursa foto: PNL Bihor

Primarul de Oradea salută victoria lui Andrei Năstase: Voi acorda tot sprijinul pentru preluarea bunelor noastre practici

„Am primit cu bucurie vestea câștigării alegerilor la Primăria Chișinău de către Andrei Năstase, candidatul pro-român și pro-european. Îl felicit pe Andrei Năstase, pe Maia Sandu și pe toți prietenii noștri din Chișinău pentru victorie. au avut de dus o campanie dificilă, dar greul de-abia acum începe. Forțele pro-europene trebuie să performeze în administrația Chișinăului”. Este mesajul de felicitare transmis de primarul oraşului Oradea, Ilie Bolojan, pentru noul edil al capitalei, Andrei Năstase.

Totodată, Ilie Bolojan a anunţat că va transfera gratuit Chișinăului aplicația Oradea City Report.

„Așa cum ne-am angajat, Primăria Oradea va transfera gratuit Chișinăului aplicația Oradea City Report și va acorda toată asistența tehnică pentru preluarea bunelor practici pe care le-am dezvoltat în ultimii ani în Oradea. Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în Oradea în susținerea acestei campanii – studenților basarabeni în primul rând”, a adăugat primarul de Oradea.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: