image
Sursa foto: Getty Images

După ce i-a cerut Realului cel mai mare salariu din lot, Alaba tot ezită să meargă în Spania

David Alaba rămâne unul dintre cei mai căutați fundași din lume în acest moment, însă chiar dacă toate informațiile îl dau ca și transferat la Real Madrid, se pare că austriacul ia în calcul și varianta PSG.

Asta pentru că înțelegerea sa cu Bayern expiră în vară, moment în care PSG îl va putea lua gratis. În plus, austriacul se gândește că ar putea primi un salariu mai mare pe Parc des Princes, având în vedere că francezii nu vor trebui să achite nicio sumă de transfer.

De altfel, potrivit publicațieri franceze Telefoot, directorul sportiv al campioanei Franței, Leonardo, nu a renunțat la ideea aducerii lui Alaba și îl consideră unul dintre obiectivele importante ale echipei.

Rămâne de văzut dacă Alaba de va hotărî chiar în această perioadă și va merge la Real sau va prefera să joace la Bayern până în vară, când va ajunge la PSG.

Bayern Munchen a încercat în repetate rânduri să-i prelungească înţelegeea lui Alaba, dar fotbalistul a declarat la un moment dat că se simte jignit de oferta echipei la care joacă de atâţia ani.

Karl Heinz Rummenigge a declarat că Bayern i-a făcut trei oferte de prelunire lui Alaba, iar ultima aştepta un răspuns final în luna octombrie.

Cum David nu a oferit niciunul, clubul german şi-a retras propunerile şi i-a acordat permisiunea să negocieze cu orice club, chiar dacă erau mai mult de şase luni până la finele actualei înţelegeri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: