image
Sursa foto: cnn.com

Meghan Markle a dezvăluit că a pierdut o sarcină, în vara acestui an

Meghan Markle, soţia prinţului Harry al Marii Britanii, a dezvăluit într-un articol de opinie publicat miercuri în New York Times că a pierdut o sarcină, o dezvăluire extrem de personală făcută de un membru important al familiei regale britanice, relatează Agerpres.

Soţia prinţului Harry a scris despre această experienţă în detaliu, spunând că s-a întâmplat într-o dimineaţă în luna iulie în timp ce avea grijă de Archie, fiul cuplului.

„După ce i-am schimbat scutecul, am simţit o durere ascuţită. Am căzut pe podea cu el în braţe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne ţine pe amândoi calmi, pe un ton vesel care contrasta puternic cu sentimentul că ceva este în neregulă”, a scris Meghan.

„Am ştiut, în timp ce îmi strângeam la piept primul copil, că îl pierd pe al doilea”, a scris Meghan.

Meghan Markle, care în 2018 s-a căsătorit cu prinţul Harry, duce de Sussex, a mai spus că „singurul mod” prin care cuplul regal se putea vindeca era să se întrebe reciproc „Eşti bine?”.

De asemenea, ea i-a îndemnat pe alţii să pună aceeaşi întrebare de Ziua Recunoştinţei (Thanksgiving Day), care urmează să fie sărbătorită joi în Statele Unite, întrucât „suntem mai conectaţi ca niciodată” după traumele provocate de pandemia de COVID-19.

Meghan şi Harry locuiesc în prezent în California, împreună cu fiul lor Archie în vârstă de un an, după ce au anunţat în martie că renunţă la rolurile de membri activi din cadrul familiei regale britanice.

Noutăţile partenerilor

comentarii: