image
Sursa foto: Getty Images

Juventus a făcut anunțul care a ținut lumea cu sufletul la gură! Care este rezultatul ultimului test al lui Paulo Dybala

Paulo Dybala răsuflă ușurat - după mai bine de o lună și jumătate argentinianul a primit vestea pe care o aștepta cu mari emoții.

Juventus a anunțat că ultimul test pentru coronavirus efectuat de Dybala a ieșit negativ. Astfel, jucătorul este declarat sănătos și scapă de izolarea la domiciliu.

Mijlocașul era ultimul din cei trei jucători infectați cu COVID-19 care aștepta rezultatul testelor după Daniele Rugani și Blaise Matuidi. Dybala a stat în carantină alături de iubita lui, Oriana Sabatini, care a trecut cu bine peste îmbolnăvire.

Dybala i-a declarat cântăreţei braziliene Anitta, într-un interviu pe Instagram, cât de mult îşi doreşte să îşi pună ghetele în picioare şi să alerge din nou, informează Agerpres.

"Ca să fiu sincer, nu am crezut niciodată că o să îmi fie dor atât de mult să joc fotbal şi să mă antrenez din nou.

"Simt că am nevoie să mă antrenez, să îmi văd colegii şi prietenii şi să ating măcar mingea, pentru că antrenamentele făcute de unul singur, acasă, nu înseamnă acelaşi lucru. Vreau să îmi pun ghetele în picioare şi să alerg, să înscriu un gol," a recunoscut starul sud-american.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: