image
Sursa foto: Getty Images

Anunțul lui Joan Laporta despre Leo Messi, imediat după ce a câștigat alegerile de la Barcelona

Joan Laporta (58 de ani) a devenit noul președinte al Barcelonei, după ce a câștigat alegerile în fața în lui Victor Font și Toni Freixa.

Laporta, cel care a mai ocupat această funcție în perioada 2003-2010, a vorbit despre situația dificilă a lui Lionel Messi, care mai are contract doar până la finalul acestui sezon, iar până în momentul de față nu a luat o decizie în privința viitorului său.

Înainte de alegeri, Laporta spunea într-un interviu că el este singura persoană care îl poate convinge pe Messi să rămână.

"Văzându-l pe Messi, cel mai bun jucător al lumii, votând alături de fiul său m-a emoționat și mi-a demonstrat că iubește Barca. Johan (n.r - Cruyff) i-ar fi spus să rămână, cu siguranță. Când pleci de aici, trebuie să pleci pe ușa din față. Propunerea mea va exista, dar va depinde de el. Nu banii vor fi cei mai importanți.

După ce voi vorbi și cu restul angajaților, îl voi suna pe Messi. Dacă îl voi convinge? Depinde de el. Eu voi face tot ce pot în condițiile economice actuale", a declarat Joan Laporta, după ce a câștigat alegerile, citat de Mundo Deportivo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: