image
Sursa foto: Igor Dodon // Facebook

FOTO // Din nou fără mască și mănuși, Dodon a mai făcut o baie de mulțime

În timp ce în ultimele zile numărul cazurilor de infecție cu noul coronavirus în Republica Moldova a ajuns la recorduri alarmante, șeful statului continuă vizitele în teritoriu fără mască și mănuși de protecție, contactând și fotografiindu-se cu zeci de cetățeni.

Și astăzi Igor Dodon a postat pe pagina sa de facebook câteva fotografii de la vizita sa în raionul Ștefan Vodă.

Igor DodonIgor Dodon

Igor DodonIgor Dodon

Nici de această dată șeful statului nu respectă regulile impuse de către comisia pentru situații excepționale, umblând fără mască la întâlniri cu zeci de cetățeni care poartă mască de protecție.

Igor DodonIgor Dodon

„În cadrul vizitei de lucru în raionul Ștefan Vodă, am depus flori la Monumentele eroilor căzuți în Marele Război pentru Apărarea Patriei din satele Purcari și Brezoaia. De asemenea, am mers în vizită la doi veterani pentru a-i felicita cu ocazia Zilei Victoriei, marcate recent.

I-am felicitat călduros pe ambii veterani și le-am dorit multă sănătate și un cer senin deasupra capului. Totodată, în semn de preţuire a bărbăţiei, curajului și spiritului de sacrificiu manifestate pe cîmpul de luptă, le-am conferit cea mai înaltă distincție de stat – „Ordinul Republicii”,” se arată în postare.

Igor DodonIgor Dodon

Igor DodonIgor Dodon

Igor DodonIgor Dodon

Șeful ANSP, Nicolae Furtună, anunța la începutul săptămânii că în perioada 25 mai – 31 mai în RM s-au înregistrat cele mai multe cazuri de îmbolnăviri cu noul coronavirus - 1.153 și cele mai multe decese – 45. Ieri, 3 iunie, au fost confirmate 247 de cazuri noi de infectare, iar numărul total al infectaților a ajuns la 8.795 de persoane.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: