image
Sursa foto: Profimedia

AC Milan se dezlănțuie în mercato, după ce a rezolvat al doilea transfer al verii. Țintele campioanei Italiei

AC Milan a anunțat oficial un singur transfer în această vară, al lui Divock Origi (27 de ani), adus după ce i-a expirat contractul cu Liverpool, însă a rezolvat și mutarea lui Charles de Ketelaere (21 de ani), în schimbul căruia îi va plăti lui Brugge 32 de milioane de euro.

După rezolvarea celor două mutări, AC Milan va încerca să le aducă înlocuitori lui Alessio Romagnoli și Franck Kessie, plecați gratis la Lazio, respectiv Barcelona.

Pentru postul de fundaș central, AC Milan are trei ținte: Japhet Tanganga (23 de ani), de la Tottenham, Abdou Diallo (26 de ani), stoperul lui PSG, și Evan Ndicka (22 de ani), de la Eintracht Frankfurt.

Gazzetta dello Sport scrie că au existat deja primele contacte între AC Milan și PSG pentru Abdou Diallo, care ar putea ajunge în Italia sub formă de împrumut.

Senegalezul vrea să plece de la PSG, unde are șanse mici să fie titular, mai ales dacă va veni și Milan Skriniar, însă există o problemă cu salariul pe care l-ar cere la AC Milan, de peste 5 milioane de euro, considerat prea mare de șefii campioanei Italiei.

Negocierile dintre părți vor continua și, dacă nu se va ajunge la un acord, AC Milan va apela la una dintre celelalte două variante pe care le are pe listă.

În privința înlocuitorului lui Franck Kessie, AC Milan îl vrea pe Renato Sanches (24 de ani), fotbalistul lui Lille care se află și pe lista lui PSG, dar pe listă se află și tânărul englez Carney Chukwuemeka, fotbalist de 18 ani de la Aston Villa.

Tot în această vară, AC Milan încearcă să aducă și un mijlocaș de bandă, iar alegerea este Hakim Ziyech (29 de ani), care vrea să plece de la Chelsea.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: