image
Sursa foto: Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a împlinit 35 de ani, iar Georgina l-a surprins cu o mașină de lux: Ca să transporți dragostea noastră

Cristiano Ronaldo a împlinit ieri, 5 februarie, 35 de ani, iar iubita lui, Georgina, i-a făcut portughezului un cadou impresionant și o surpriză pe măsură.

Georgina i-a cumpărat jucătorului de la Juventus un Mercedes-Benz G-Class pentru a marca cea de a 35-a aniversare a lui CR7. Autoturismul este 4x4, are un preț de pornire de 104.00 de euro și atinge o viteză maximă de 220 km pe oră.

Ronaldo, Georgina și fiul portughezului se plimbau prin Torino, când mai mulți prieteni l-au surprins pe jucătorul de 35 de ani și au aruncat cu confetti. Mai mult, mașina era chiar în mojlocul străzii, cu o fundă mare, roșie.

Momentul a fost filmat, iar Ronaldo a fost cu adevărat surprins. Imediat după ce a avut loc surpriza, Gerogina a postat filmulețul pe Instagram: "Felicitări, bărbatul vieții mele! Acesta este cadoul tău, Cristiano, în care să transporți dragostea noastră", a fost mesajul iubitei superstarului de la Juventus.

Și Cristiano a postat o fotografie în care era alături de iubita sa și fiul său, dar în care apare și tortul în formă de "CR7": "Este timpul să-mi serbez ziua de naștere! Mulțumesc, iubirea mea, pentru această surpriză extraordinară".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: