Astfel, Juventus va participa la varianta asiatică a turneului, urmând să joace, cel mai probabil, în China și Singapore, alături de Manchester United și Tottenham Hotspur. New York Times anunță că Juventus a luat această decizie în urma investigației autorităților din Las Vegas pentru un presupus viol ce a avut loc în 2009 - Ronaldo este acuzat că a violat-o pe Kathryn Mayorga în hotelul în care stătea din Las Vegas, pentru ca ulterior să-i ofere 375.000 de dolari pentru a nu dezvălui ce s-a întâmplat.

Cristiano Ronaldo și avocații săi au dezmințit acuzațiile iar Juventus a emis un comunicat prin care și-a exprimat susținerea față de starul portughez. Juventus are un parteneriat care se întinde pe mulți ani pentru participarea la International Champions Cup, competiție organizată de Relevant Sports, cei care au sediul la New York.

Purtătorul de cuvânt al celor de la Juventus a declarat că decizia ca Juventus să meargă în Asia este una normală în condițiile în care în ultimii ani a fost aleasă varianta America, însă New York Times scrie că adevăratul motiv este situația lui Cristiano Ronaldo.