image
Sursa foto: Jurnal.md/Nadejda Roșcovanu

Pro Moldova NU va participa la alegerile din 11 iulie; Cum își justifică decizia Andrian Candu

Pro Moldova nu va participa în calitate de concurent electoral la alegerile parlamentare anticipate. Anunțul a fost făcut de liderul Pro Moldova, Andrian Candu, în cadrul unei conferințe de presă.

„Noi ne-am mobilizat Și echipa era gata să intre în această cursă electorală, dosarul era pregătit pentru înregistrare la CEC, au fost luate decizii la nivelul partidului în acest scop, dar confruntarea politică de astăzi nu este o confruntare de idei, de pragmatism, profesionalism și soluții pentru bunăstarea cetățenilor. E o confruntare între doi actori care continuă și prelungesc alegerile prezidențiale”, a menționat Andrian Candu.

Liderul Pro Moldova nu și-a anunțat susținerea pentru vreun concurent electoral, dar totodată a precizat că va iniția „o campanie de informare” în cadrul căreia va deconspira „toate minciunile și promisiunile false” ale concurenților electorali.

„Astăzi spunem franc că nu este timpul pentru oameni de treabă. Noi vom începe o campanie de informare, vom fi de partea cetățenilor pentru a deconspira falsurile si promisiunile mincinoase”, a spus Candu.

Amintim că, grupul Pro Moldova are șapte deputați în Parlament care au plecat anterior de la PDM.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: